Egyetlen ellenség van.. és az nem a vírus, nem az oltatlan ember, nem az orosz ...

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

"Kezdjetek el észhez térni emberek, ti akik a "nagy pandémia" alatt felvérteztétek magatokat gyűlölettel a maszkot nem hordók ellen, a távolságot nem tartók ellen, az oltatlanok ellen stb! 
Mert közületek fognak kikerülni azok is, akik majd ilyesmiket tesznek vagy támogatják ezt: Egy németországi orosz üzletet megrongált valaki. Mert most az az "előírás", hogy az oroszokat kell utálni. 

A Bajor Állami Operaház kirúgta az orosz származású Waleri Gergijew karmestert és a világhírű operaénekesnőt Anna Netrebkot. És tudjátok miért? Mert nem határolódtak el Putyintól. Mi a franc köze van a politikai véleményemnek ahhoz, hogy jó karmester vagyok-e vagy tudok-e énekelni?
És ha még ez sem elég, Olaf Scholz német kancellár megvizsgálja a lehetőséget, hogyan lehetne a Németországban élő jómódú oroszok tulajdonát elvenni. 
Ébredj ember! Téged és a benned lévő gyűlöletet használják fel az embertársaid tönkretételére, de hidd el te is sorra fogsz kerülni!
Egyetlen ellenség van.. és az nem a vírus, nem a maszk nélküli vagy oltatlan ember, nem az orosz, nem az ukrán, nem a zsidó, nem a menekült....  Hanem a politika."

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá