Egy tanulmány állítja: Szuperterjesztők lehetnek a covid oltottak

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Riasztó eredményeket közöl a tekintélyes Oxfordi Egyetemi Klinikai Kutatócsoport tanulmánya, amely augusztus 10-én jelent meg a Lancet orvosi folyóiratban.

A tanulmány megállapította, hogy a vakcinázott emberek 251-szer magasabb COVID-19-vírus-terheléssel rendelkeznek az orrüregben, mint azok, akiket nem oltottak be.

Míg az oltás esetlegesen enyhítheti a fertőzés tüneteit, közben lehetővé teszi, hogy az oltottak szokatlanul magas vírusterhelést hordozzanak anélkül, hogy először megbetegednének, és így potenciálisan tünetmentes szuper-terjesztőkké válhatnak.

Ez a jelenség lehet az oka az oltás utáni sokkoló vírus-kitöréseknek az erősen oltott populációkban világszerte, lásd Izrael példáját.

A tanulmány szerzői szigorúan ellenőrzött klinikai körülmények között mutatták ki, hogy a vakcinák nem működnek, és a vírus terjesztését nem tudják megállítani.

Az egészségügyi dolgozók helyzete

A tudósok tanulmányozták az egészségügyi dolgozókat, akik két hétig nem hagyhatták el a kórházat. Az adatok azt mutatták, hogy a teljesen oltott munkavállalók kb. két hónappal az Oxford/AstraZeneca COVID-19 vakcina (AZD1222) beadása után megszerezték, hordozták és feltehetően továbbították a Delta változatot.

Ez összhangban van Farinholt és munkatársai amerikai megfigyeléseivel, és összhangban van a Betegségmegelőzési Központok igazgatójának megjegyzéseivel, amelyek szerint a COVID-19 elleni vakcinákkal nem sikerült megállítani a járványt.

A vakcinázott személyek tömeges vírusrobbanásokat idéztek elő a közösségeikbe, és új COVID -hullámokat táplálnak.

A vakcinázott egészségügyi dolgozók pedig szinte biztosan megfertőzik munkatársaikat és betegeiket, ami szörnyű járulékos károkat okoznak.

A folyamatos oltás csak súlyosbítja ezt a problémát, különösen a frontorvosok és ápolónők körében, akik ápolják a sérülékeny betegeket.

Mi lehet a megoldás?

Az egészségügyi rendszereknek azonnal le kellene mondaniuk az egészségügyben dolgozók beoltásáról, számba kell venniük a COVID-19-ből felépült munkavállalóikat, akik szilárdan védettek a Deltával szemben, és figyelembe kell venniük a vakcinázott egészségügyi dolgozók következményeit, mint potenciális veszélyt a magas kockázatú betegekre és munkatársaikra.Forrás

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá