BABAKOCSIS-TÖRTÉNET: Egy normális világban észreveszed, ha segítened kell egy másik emberen

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Egy tanárnő férje agyműtét következtében részlegesen lebénult, és kerekesszékhez kötve kell élnie. Úgy érezte, nem tud segíteni a feleségének újszülött kisfiúk ellátásában.

Egy csapat középiskolás elhatározta, hogy könnyíteni szeretne a tanárnőjük helyzetén. Jöttek az ötletek, pár külső segítő, és végül sikerült! A srácok a technika-tanárukkal együtt kitalálták, hogy csinálnak egy speciális babakocsit, amit a kerekesszékhez rögzítenek, így az apa biztonságosan tudja "tolni" a kisfiát.

A 37 éves Jeremy King és felesége, Chelsie meghatódott a fiatalok hozzáállásán, és nem akarták elhinni, mit alkottak: 

„A legnagyobb ajándék látni Jeremyt önfeledten és függetlenül a picivel. A műtét fenekestől felfordította az életünket és nagyon nehéz volt elfogadni a kialakult helyzetet, nehéz volt felülkerekedni a kihívásokon, de a szülőség most újabb feladatok elé ellátott bennünket. Ezzel a szerkezettel egy nagyszerű dolgot kapott a családunk. Együtt élvezhetjük a közös sétálás örömét. Ez másoknak természetes, és bele sem gondolnak, hogy mekkora ajándék lehet egy ilyen párnak, mint mi.”

Jeremy sorsa 3 hónappal az eljegyzésük után vett gyökeres változást, hiszen a 2017 októberében történt műtét miatt örökre lebénult teste egy része. A pár együtt maradt, és elhatározták, hogy megpróbálják megvalósítani azokat a terveket, amit még épen megálmodtak.

Ezt a vállalást tudták a diákok és Chelsie kollégái, ezért is akartak segíteni az új élethelyzet hozta nehézségeken.

A kis csapat a technikai megvalósításhoz a helyi tűzoltóságtól kért kölcsön szerszámokat és alapanyagokat. A legtöbb alkatrészt 3D nyomtatással hozták létre. A WheeStroll névre keresztelt jármű végleges és használható változata néhány héttel a kisbaba születése után készült el, és remekül működik.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá