Az oltás-kommunikáció stációi

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Csak néhány hónapot kell visszapörgetni:

1. Az oltás a megoldás: Megvéd, nem kapod el, nem fertőzöl. 

2. Az oltás a megoldás: Megvéd, de elkaphatod, picit fertőzöl, de te tünetmentes maradsz. 

3. Az oltás a megoldás: Megvéd, de elkapod és fertőzöl is, maximum enyhe vagy középsúlyos tünetekkel átvészeled. 

4. Az oltás a megoldás: Megvéd, de ha elkapod fertőzöl, viszont enyhe vagy középsúlyos tünetekkel átvészeled, a legrosszabb esetben kórházba kerülhetsz, de megúszod az intenzívet. 

5. Az oltás a megoldás: Megvéd, de ha elkapod fertőzöl, viszont enyhe és középsúlyos tünetekkel megúszhatod, viszont akár intenzívre is kerülhetsz, de legalább elkerülöd a lélegeztetőgépet.

6. Az oltás a megoldás: Megvéd, de ha elkapod fertőzöl, és akár súlyos tünetekkel a lélegeztetőn is végezheted, de legalább nem halsz meg. 

7. Az oltás a megoldás: Megvéd, elkapod és fertőzöl, akár súlyos tünetekkel a lélegeztetőn is végezheted, viszont ha van alapbetegséged meghalhatsz.

8. Az oltás a megoldás: A mutánsokra nem hat, de ha kérsz egy harmadikat, az már megvéd.

10. Az oltás a megoldás: ................................................................................... (hamarosan!)

11. Az oltás a megoldás: ................................................................................... (kis türelmet kérünk)

12. Az oltás a megoldás: ................................................................................... (kis türelmet kérünk)

13. ......................................................................................................................

14. ......................................................................................................................

Vajon hány stádium van már előkészítés alatt?

 

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá