A nyitást választó államok jól döntöttek

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Egyre több amerikai állam oldja fel a koronavírus-korlátozásokat. Texas hat hete teljesen nyitva van, és minden kötelező COVID-19 korlátozás nélkül éli az életét. A statisztikák azt mutatják, hogy a korona esetszámok és a halálesetek drasztikusan csökkennek - olvasható az RT.DE oldalán.

Jeffrey A. Tucker gazdasági elemző, író szerint hatalmas változás előtt állunk: 

"Sokkal tovább tartott, mint kellett volna, de végül úgy tűnik, hogy megtörténik: a lezárási paradigma összeomlik. A jelek körülöttünk vannak."

Tucker véleménye szerint:

"A bezárások mellett poltizálók hatalmas veszteséget szenvedtek. Ám DeSantis (Florida republikánus kormányzója) és társa, Kristi Noem (Dél-Dakota republikánus kormányzója), akik elsőként mondták ki az igazságot, növekvő népszerűséget mutathatnak fel."

Azok számára, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy márpedig szükség van a lezárásokra és korlátozásokra, Texas állam hatalmas kérdőjel: Texas hat hete teljesen nyitva van, mindenféle COVID-19 korlátozás nélkül. És folyamatosan csökkennek az esetszámok. Tucker ezt így kommentálja:

"Dr. Faucinak nincs válasza Texasra. De összehasonlíthatná a máig zárt Kaliforniát a nyílt Floridát: hasonló a halálozási arány. Számos olyan tapasztalattal rendelkezünk az Egyesült Államokban, amelyek lehetővé teszik a nyitott és a zárt rendszer mellett a betegség terjedésének, kimenetelének összehasonlítását. De nem teszik. Vagy vessünk egy pillantást a 23,5 millió lakosú Tajvanra, amely a mai napig nem tett szigorú intézkedéseket. COVID-19-ben összesen 11 tajvani ember halt meg. Svédország, amely a kezdetektől nyitott maradt, jobban teljesített, mint a legtöbb európai ország. "

Tucker gondolatait így összegzi:

"A lezárások elképesztő járulékos károkat okoztak. Ám nem látni kapcsolatot a lezárások és a betegség hatásai között. Vagyis a lezárásokat szajkózó tudósok hamis előrejelzéseket tettek."

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá